Mottónknak még mindig a régi: "Az Önök érdeke a mi érdekünk is!"

Vállalkozásunk 1994-ben alakult veszprémi központtal három magánszemély tulajdonlásával. Kezdetben FORTSCHRITT, ZETOR, valamint MTZ traktorok alkatrészeinek forgalmazójaként váltunk ismertté. Külkereskedelmi tevékenységünk a Németországban vásárolt alkatrészek és használt gépek importjával indult. Termékválasztékunk évről évre bővült, és 1996-ban megkezdtük új gépek forgalmazását is.

 

1997-ben megvásároltuk jelenlegi telephelyünk földterületét.

1998-ban fogtunk hozzá objektumunk felépítéséhez START II. hitel igénybevételével, és ötéves jubileumunkon 1999 februárjában vettük használatba azt.

Épületünk tágas eladótérrel, 400 m2 raktárhelyiséggel és a benne található 80 milliós árukészlettel áll vásárlóink rendelkezésére.

A megváltozott körülmények és vásárlóink igényei alapján 1999-ben megnyitottuk alkatrészüzletünket Sümegen, majd 2000-ben Veszprémvarsányban. 2004-ben elkészült 100 m2-es szerviz műhelyünk Veszprémben, ahol az új gépek üzembe helyezését, szervizelését, garanciális és garancián kívüli javítását végzi 3 szerelő. Három szervizautó áll szerelőink rendelkezésére a helyszíni javítások, felülvizsgálatok elvégzésére. Jelenlegi tevékenységünk kiterjed új gépek értékesítésére, azok alkatrészellátására és szervizelésére.

Széles választékban forgalmazzuk a Magyarországon elterjedt mezőgazdasági gépek alkatrészeit, s a kezdetek óta foglalkozunk használtgép-értékesítéssel is. A térségünkben folytatott kiskereskedelem mellett nagykereskedelmi tevékenységet is végzünk, többek között a német FELLA szálastakarmány betakarítógépek és az AHWI Prinoth erdészeti gépek magyarországi képviseletét látjuk el emellett a nagy múltú Zetor traktorok hivatalos gyári márkaképviselői vagyunk Veszprém- és Zala megyében.

Működési területünk, Veszprém megye és környezete nem kimondottan mezőgazdasági művelésre alkalmas vidék, ezért különös gondot kell fordítanunk a Vásárlóink gépellátási igényeire, és típusválasztékára. Jelentős segítséget nyújt ebben a Partnereinkkel és Vásárlóinkkal kialakított sokéves együttműködés. Legfontosabb célunk, hogy a Vevőink megelégedéssel térjenek vissza hozzánk.Kitűnő banki kapcsolatainkon keresztül biztosítjuk ügyfeleinek a legkedvezőbb hitel- és lízing-konstrukciókat gépvásárlásoknál.