Profi erdészeti gépek
területek rekultiválásához, gyümölcsösök újratelepítéséhez a Megazet kft kínálatában.
 
A traktorhoz kapcsolható AHWI szárzúzók a környezetkímélő tereprendezés előfutárai, profi univerzális gépek a vegetációs felületek hatékony, gazdaságos és ökológiailag kiegyensúlyozott letakarítására. Az álló cserjéket vagy fekvő vágási maradványokat eltávolítjuk, nyomvonalak, tűzsávok kialakításhoz, vagy karácsonyfa-, gyümölcsfa-, és egyéb ültetvények újratelepítéséhez, rekultiválásához.
Az AHWI zúzó-maró (mulcsser) a legnehezebb talajokon is tökéletes ágyat készít az újratelepítéshez. Az extrém robusztus és strapabíró AHWI zúzó-marókat kemény munkára tervezték rekultiválásához, magágy készítéshez, de akár építési területek előkészítéséhez, vagy különféle anyagok talajba juttatásához is használható. A gép egy menetben aprítja fel a gyökér- és famaradványokat, lazítja fel a talajt és dolgozza bele az organikus maradványokat. Géptípustól függően akár 50 cm mélységig létrehozható a laza, homogén és tápanyag dús talajszerkezet.  
Tuskómarás kihúzás helyett.
  Az SF jelű marókkal a tuskókat precízen géptípustól függően akár 120 cm mélységig ledarálhatjuk..
Az AHWI-Prinoth a nem csak mulcserokat gyárt, hanem azok önjáró hordozóit is. Az RT300 RT400 és RAPTOR 800 lánctalpas önjáró gépeket speciálisan a világon legkeményebb feladatokra konstruálták. Nehéz terepek takarítására, cső-, és villamosvezetékek nyomvonalainak kialakítására, rendben tartására, professzionális ültetvények és erdőterületek rekultiválására egyaránt kiválóan alkalmasak. A szibériai hidegben, a trópusi hőségben, hóban, mocsárban és porban is megbízhatóan teljesítik feladatukat a hosszú élettartamuk alatt.
 
H600 biomassza aprító egy robosztus függesztett gép, amely akár 240-400 Le-s traktorral vagy az RT 400-al is üzemeltethető.  
Gazdasági előnyt jelent: AHWI Prinoth géppel takarítani!