Szolgáltatásaink

Alkatrész üzletág

Ez az üzletág a cég megalakulásával egyidős, így elmondható kellő tapasztalat áll mögöttünk. Nemcsak az általunk forgalmazott gépekhez, de az országban fellelhető összes mezőgazdasági géptípushoz felvállaljuk az alkatrész beszerzést.

A központi raktárunkon kívül további két alkatrészüzlettel rendelkezünk.

VESZPRÉM- Központi telephely SÜMEG Alkatrészüzlet VESZPRÉMVARSÁNY Alkatrészüzlet
8200 Veszprém
Kistó u. 13.
Tel: (+36) 88/566-621
Fax: (+36) 88/566-620
8330 Sümeg
Hunyadi u. 2.
Tel: (+36) 87/550-359
Fax: (+36) 87/550-360
8438 Veszprémvarsány
Vasútállomás
Tel: (+36) 88/499-654
Fax: (+36) 88/499-654

Gépüzletág

Cégünk a német FELLA szálastakarmány-betakarítógépek és a német AHWI Prinoth erdészeti gépek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Emellett a Zetor traktorok hivatalos gyári márkakereskedői vagyunk Veszprém - és Zala megyében. Gépválasztékunk széles termékpalettával rendelkezik, melybe számos magyar és import gép és gépcsoport beletartozik, de a vásárlóink bármely gépigényét készséggel igyekszünk teljesíteni. A gépüzletághoz tartozik cégünknél a használtgép értékesítés is, amellyel azoknak az ügyfeleinknek állunk rendelkezésére, akiknek nem áll módjukban megvásárolni az új gépeket, illetve a régi típusúakat újabbra kívánják cserélni. Kiváló külföldi gépkereskedelmi kapcsolataink révén új, demo és használt traktorok, kombájnok, munkagépek is elérhetőek cégünknél az Önök által kiválasztott géptípusok bármelyikéből. Nálunk nemcsak elérhető áron tudnak  használt gépeket vásárolni, de ezek műszaki állapotáról és megbízhatóságáról is gondoskodunk. Azoknak a gazdálkodóknak, akik új gépet vásárolnak, használt gépeiket szakszerű állapotfelmérés után beszámítjuk az új árába.
 

Szerviz üzletág

Ez az ágazat is fontos része a vállalkozásnak, hiszen az eladott gépek karbantartása, szervizelése velejárója a gépeladásnak. Szakszerűen képzett szakembereink készséggel állnak az Önök rendelkezésére. A szervizműhelyünkben vállaljuk a különböző gépek kis- és nagyszervizeit, garanciális javításokat. A telephelyünktől távol eső települések esetén kiszállással biztosítjuk a szolgáltatást.

Négyféle szolgáltatási módot nyújtunk vevőpartnereink részére:

  • kötelező szerviz
  • garanciális javítás
  • garancia időn túli szerviz és javítás
  • bérjavítás